הפרשה דמית בניגוב כמעט כל יום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/09/2022 | 20:36 | מאת: משי

שלום רב אני הריון ivf אני בשבוע 21, מזה כל יום לפחות פעם אחת יש לי הפרשה מעט דמית. זה התחיל עוד מהשליש הראשון עד שבוע 13-14 ואז חזר שוב בשבוע 17 פעם בכמה ימים, ועכשיו בשבוע האחרון ממש כל יום כמעט. כל פעם שאני הולכת למוקד לא מוצאים מהיכן הדימום (הפרשה דמית כאמור) השבוע אני כמעט כל יום הגעתי למוקד. אני לא מצליחה להבין מהיכן הדימום. מה לעשות?

אני לא יודעת מהיכן הדימום אז בוודאי שאיני יודעת לעזור לך לצערי. אם זה מצוואר הרחם זה מצריך בדיקה של הצוואר בקולפוסקופיה. אם זה מהרחם-אז מצריך מעקב גידלה והסתכלול על השליה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה