צוואר רחם שהתקצר בשבוע 32

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/09/2022 | 17:02 | מאת: טליה

שלום רב ד"ר שבוע שעבר הצוואר היה 35 והיום 27. האם זה מתאים לשבוע ההריון? (32). אני מטופלת בהריון בסיכון וכל שבוע מודדים לי את אורך הצוואר. הוא סגור ואני משתמשת בנרות פרוגרסטרון 2 בלילה (400 מג סהכ) האם יש סיכוי שיתארך? מה אפשר לעשות כדי שיתארך? האם להתכופף, מטלות בית פשוטות והליכה למטרות סידורים קניות נהיגה יחסית קצרה משפיעים לרעה? האם חייבת מנוחה מוחלטת ? תודה מראש

קודם כל מדובר בצוואר תקין את לא צריכה להגביל את עצמך. בשום אופן לא מנוחה מוחלטת. ולא צריך להאריך אותו. זה תקין.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה