ערכי בטא ודימום השתרשות ביום 13 לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/09/2022 | 16:02 | מאת: ברכה

שלום, אני ובן הזוג ניסינו להרות במשך 3 חודשים ובחודש ה-4 מסתבר שנקלט. ביום ה-13 שלאחר הביוץ (אני מרגישה היטב את הביוצים שלי) כלומר יום לפני שאמורה הייתה להגיע הווסת, הופיעו כתמים והייתי משוכנעת שזה מחזור כי זה בדיוק בזמן. לאחר כמה שעות זה נעצר ועדיין לא חשדתי, אך למחרת ראיתי שהדימום נעצר כליל וביצעתי בדיקת שתן הריון שיצאה חיובית. למחרת השתן, עשיתי בדיקת דם בטא שיצאה 319... הבנתי שמדובר בתוצאה תקינה לפי השבוע שלי. יחד עם זאת קראתי שהשתרשות ביום ה-13 לאחר הביוץ היא בעלת סיכוי נמוך מאוד להיווצרות היריון תקין. השאלות שעולות לי- האם הבטא שציינתי (319) יכולה להעיד על הריון תקין? ואיך לעומת זאת הריון כימי מתבטא בבדיקות בטא, כלומר אילו ערכים בשבוע 4 יצביעו על הריון כימי? ומתי עליי (אם בכלל) לבצע בדיקת בטא חוזרת כדי להבין יותר טוב היכן אני עומדת? תודה רבה.

הבטאתקינה הריון כימי הוא כשיש בטא והיא יורדת לפני שהספקנו לראות שק ברחם. .אין צורך בבדיקות בטא גשי עוד שבוע לרופא לעשות us

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה