ממצא באולטרסאונד............

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/09/2022 | 10:21 | מאת: אנונימית

שלום כמה אמין בשבוע 15 שהטכנאית אולטרסאונד אומרת לי שיש לעובר מעי היפר אוקוגני והאם יכול לחלוף או שאם רואים אז ח"ו הילד יוולד עם מום כלשהו? לחוצה נורא..........

15/09/2022 | 13:30 | מאת: דנה

היי אנונימית ראיתי את השאלה והזדהיתי בהריון האחרון שלי מצאו בסקירת מערכות ממצא כזה והיתי לחוצה עד מוות. מיד לאחר הלידה פניתי למרפאת גסטרו בבית חולים והרופאה לא הבינה ממה נלחצתי. היא אמרה שהממצא נבע מנוכחות צואה במעי וזה הכל. מקווה שגם לך יתברר שדאגת לשווא. בהצלחה!

למעי אקוגני יש הרבה סיבות וההשלכה תלויה בסיבה. את צריכה הערכה של רופא בסקירהמכוונצ והמשל בהתאם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה