סוכר נמוך בהריון שבוע 21

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/09/2022 | 19:20 | מאת: מירי

היי ד"ר, אני בשבוע 21, בתחילת ההריון בבדיקות דם שגרתיות הגלוקוז שלי היה 96 ולכן הרופא שלח להעמסת סוכר של 100 ( בנוסף לאבא שלי יש סכרת) העמסה של 100 יצאה תקינה ב"ה היום לא ככ הרגשתי טוב ובמוקד בדקו לי סוכר אחרי ש4 שעות קודם אכלתי פרוסת עוגה ושוקולדים והתוצאה היתה 72 הבנתי שזה נמוך. מה עלי לעשות? האם זה מסוכן לעובר? יש לי תור לרופא רק עוד חודש וחצי ולא יודעת מה עלי לעשות. אשמח לתגובה! תודה רבה!

זה לא מסוכן ולא נמוך במיוחד. אחרי אכילת מתוק הסוכר עולה מהר ווורד מהר. כדאי לאכול עם זה משהו מעט שומני או לאכול מתוק במנות קטנות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה