חשש להריון עקב קונדום שזז ממקומו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/09/2022 | 17:35 | מאת: ירון

שלום. אני מקווה שהשאלה אכן קשורה לפורום. קיימתי אמש יחסי מין עם בחורה והשתמשתי בקונדום. אך באמצע שמתי לב שהקונדום ''טיפס'' למעלה, אך עדיין הוא כיסה את כל העטרה, מה שכן הוא לא היה משוך למטה כמו ששמתי אותו בתחילה והחליק כנראה למעלה עד העטרה. האם יש חשש להריון והבחורה צריכה ליטול גלולת חירום? בנוסף, יש לציין שהבחורה צפויה לקבל מחזור מחר/מחרתיים.

אם אכן אמורה לקבל מחרתיים הזיכוי להריון במצב שתארת נמול ביותר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה