דימום בשבוע 12 תוך כדי לקיחת תמיכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/08/2022 | 07:56 | מאת: אנינה

הי, רציתי לשאול אני שבוע 12 לאחר טיפולי הזרעה ועשיתי אולטרסאונד במוקד עקב דימום והטכנאית רשמה כך: בקצה השליה הודגם אזור היפואקוגני קטן: 19*10 מ"מ. אציין שנוטלת עדיין אוטרוגסטן של 200 פעמיים ביום עד לפני שבוע 4 כדורים ועכשיו הורידו לי לשתי כדורים ביום האם מצב כזה מסכן את ההריון? והאם צריך להעלות את מינון האוטרוגסטן בחזרה לארבע כדורים ביום במקום שתיים? תודה מראש על המענה

אין צורך להעלות מינון. זה אזור דימום קטן שלרוב נספג ומצריך מעקב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה