תרופות בהריון- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2022 | 20:04 | מאת: אביטל

מתכננת הריון בקרוב. נוטלת באופן קבוע טריטייס, סירופ אריוס, לנטון וספריי אבמיס. את הטריטייס הנפרולוגית אמרה לי להפסיק. רופאת המשפחה אמרה לי שהיתה באיזו הרצאה ושקראה שאומפרדקס נחשב לטרטוגני עבור העובר וביקשה שאפסיק את כל התרופות שאני נוטלת. אני אחות במקצועי ויודעת שגם לנטון זה ממשפ' ה- PPI. האם מותר לי ליטול את התרופות שציינתי במהלך ההריון או שיש צורך להפסיק את כולן?

אנחנו נותנים לנטון בהריון ואומפרדקס

14/08/2022 | 21:52 | מאת: אביטל

אז מותר לי ליטול את כל התרופות שציינתי?

חוץ מהטריטייס

15/08/2022 | 07:59 | מאת: אביטל

והאם אפשר ליטול את הלנטון ושאר התרופות בלב שלם מבלי לחשוש לנזקים לעובר?

כן אבל יקל עלייך לפנות למרכז ייעוץ טרטולוגי ולקבל מידע מפורט על כל אחת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה