רפטינג נהר הירדן ההררי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/08/2022 | 17:53 | מאת: דנה בננה

הי אני בשבוע 9. מתה לברוח מכל התופעות לוואי והלחץ חשבתי על אקסטרים שאני מאד אוהבת ים.האם מותר ? או יש סכנה מאמץ? או רק החשש שמא מתהפכים או חוטפים מכה . אני ברקע היתי מתאמנת קבוע עד התחלת העניין

אין בעיה עם ים. בשבוע כזה הרחם עמוק באגן כך שגם חבלה היא פחות בעייתית אבל את צריכה להחליט לעצמך . אני לא יכולה לפסול או לאשר את זה

12/08/2022 | 19:32 | מאת: דנה בננה

הי תודה על התשובה. חצי נחמה. החלק השני שהבנתי הוא מאמץ שזה מסלול עם מאמץ חתירה ארוכה. האם יש בעיה בשבוע כזה בדופק גבוה ?

אם את בכושר טוב אין בעיה. הדופק הבסיסי בהריון מעט גבוה מהרגיל אז ייתכן שיהיה לך קצת יותר קשה

13/08/2022 | 20:22 | מאת: דנה בננה

הי סליחה שאני מציקה פשוט אין לי שום כתובת אחרת. היתי חותרת סאפ זה גם כרוך בנשיאת הסאפ עד המים. ואז חתירה . הסאפ קצת כבד..איך יודעים כמה משרל אפשר?. ובאיזה חודשמותר להתאמן כמו שהיתי לפני כן.

בגדול מותר לך להמשיך לעשות מה שעשית קודם ותהיי קשובה לגבול היכולת שלל שעשוי להשתנות לגבי נשיאת משקל אין ערך מספרי. כל עוד את מרימה נכון ולא מאמצת את הגב בצורה לא נכונה את יכולה להרים. בשבועות מתקדמים שיווי המשקל שלך משתנה ויש יותר סיכון לנפילות והייתי נמנעת מהרמת מתקן שהוא גם כבר ובעיקר ארוך מאוד

15/08/2022 | 06:49 | מאת: דנה בננה

אז תודה רבה. לבינתיים הפנטזיה לרפטינג תיגנז לא מסכימים להכניס נשים בהריון. מקווה שסאפ אצליח לסחוב ולהנות חזרה. בריאות לכולם תןדה לך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה