חיסונים בהריון לעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/08/2022 | 22:29 | מאת: רשף

היי אשתי בשבוע 28. אילו חיסונים מומלץ לעשות במהלך ההריון שיעזרו לעובר נגד מחלות (עד שיוכל להתחסן) מעבר לחיסונים הרגילים כמו שעלת כמו כן האם אילו חיסונים את ממליצה לאנשים שיהיו בסמיכות קרובה ורבה (האבא למשל, הסבים וכד') לעשות בשביל להגן על התינוק (שפעת למשל)? הלידה מתוכננת בתחילת נובמבר כך שהתינוק יהיה בחודשיו הראשונים בחורף תודה, רשף

שעלת להגן על העובר שפעת עונתית במטרה להגן על האמא. חיסון של האב יגן על האב מפני תחלואה משמעותית אבל אם ייחלה הוא עדיין יהיה מדבק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה