מוניטור עוברי חד שבועי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/07/2022 | 14:42 | מאת: לילך

הי , אני שבוע 36. במעקב סוכרת הריון מאוזנת דיאטה התחלתי מוניטורים חד שבועי משבוע 34. שמה לב שקו הבסיס ב3 המוניטור שעשיתי שונים. פעם ראשונה היה כ140 פעם אחרי 130 והיום כ120 , האם דופק עוברי לא אמור פחות או יותר לשמור על אותו בייס ליין? . האם מפעם לפעם קוי הבסיס משתנים? כמו כן פעם אני רואה שרשום באינטרנט כי דופק עוברי תקין נע בין 120-160 ופעמים אחרות 110-160. זה הבדל גדול במידע מה הנכון? האם זה שקו בסיס שלי 120 שהיה שבוע שבועיים קודם גבוה יותר מסמל משהן ויש מקום לדאגה חס וחלילה ? חוץ מזה יש האצות , ווריאביליות תקינה תודה לאל. אנא הרגעה כי מוניטור למוניטוק עובר שבוע תודה

דופק יכול להשתנות כמו שהדופק שלך משתנה. מבחינת קו הבסיס ההגדרה היא 120-160 אבל יש עוברים עם קו בסיסי נמול יותר ולכן מ110 גם נחשב תקין.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה