פרוגרסטרון בזריקה בתחילת הריון ומנוחה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/07/2022 | 17:21 | מאת: סיון

שלום רב, אני בהריון חדש לאחר 10 הפלות מוקדמות בשבוע 4-7. והריון מחוץ לרחם , עד עכשיו הבטא עולה בצורה תקינה ב"ה - היום 1700. ביקשתי מהרופא הפעם במקום פרוגרסטרון בנרות לקבל את זה בזריקה לשריר כדי לנסות למנוע הפלה.הריון קודם הפרוגרסטרון צנח בפתאומיות. הוא נתן במינון 100 כל יומיים להזריק. השאלה שלי זה יכול להזיק אם לא צריכים? באמת יכול לעזור למנוע הפלה? דבר נוסף, לקחתי הפעם הזאת חופש מהעבודה (עובדת עבודה קצת פיזית בארכיב) האם מנוחה יכולה למנוע הפלות? אשמח למענה בבקשה

05/07/2022 | 17:24 | מאת: סיון

מציינת שכל הבדיקות שביצעתי היו תקינות ולא מצאו סיבה להפלות

מנוחה לא מונעת הפלות לגבי פוגסטרון אין עדות שמונע הפלות ולכן המינונים והצורות השונות מבוססות על תחושןת בטן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה