חיסון פוליו חי מוחלש ואמא בחודש 7

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/05/2022 | 22:51 | מאת: רומי

הי, בעבר התכתבנו פה ורשמתם שהילדים שלי מוגנים מחיסון מומת ואין צורך במוחלש. אני שואלת בשביל התינוקת בעזרת השם, לא כדאי לתת להם כעת חי מוחלש ועד הלידה בעזרת השם הם יהיו מוגנים וכך יגנו עליה עד חיסוני השגרה שלה? אלא אם תינוק נולד עם נוגדנים מההורה לוירוס הפוליו? שואלת רק בגלל הסיפור הנוכחי של ההתפרצות שהיתה למרות שלא שומעת כבר איפה זה עומד אבל אם לחסן כדאי לי עכשיו כי לוקח 6 שבועות להיות מופרש ואז צריך עוד מנה אחרי 4 שבועות ושוב הפרשה ארוכה אז מפחדת שבזמן זה חלילה יכול לעבור להריון? חוצה שליה? ממש בלחץ תודה

אנינחושבת שכדאי שתוודאי במרכז יעוץ טרטולוגי על החיסון בחי מוחלש בעודך בהריון

31/05/2022 | 20:39 | מאת: רומי

אולי לא הבנת אותי אני לא מתכוונת לקחת חי מוחלש שואלת האם עדיך שהילדים שלי יקחו וככ זה בעצם יגן עליהם גם מנשאות (כי מחלה תודה לאל הם מוגנים ממומת). שאלה נוספת- האם תינוק שנולד מקבל נוגדנים מאמו בכמות מספקת עד שהנוא מקבל חיסונים? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה