ניתוח קיסרי או לידה רגילה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/05/2022 | 16:19 | מאת: עדינה

שלום אני בת 31 בריאה בדרכ . סוחבת טראומה מהלידה הקודמת שלאחר הלידה הרחם לא התכווץ והיה לי pph עם צורך לריביזיה בחדר ניתוח . כעת בהריון נוסף שבוע 21, נצפה ריבוי מי שפיר. אני דואגת משני הגורמי סיכון ומפחדת מאוד מהלידה. האם במצב כזה בטוח יותר לעשות ניתוח קיסרי? מפחדת מאוד מהסיבוכים...

לא כי גם בקיסרי יש כטומיהמשל הרחם ואיבוד הרבה יוצר גדול שך דם. מציעה שתפני לייעוץ בנקום שאת אמורה ללדת ושווה לנסות cbt לעבד את הטראומה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה