כאבי גב תחתון בשליש הראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/11/2021 | 00:06 | מאת: רחלה

שלום ד''ר דבר ראשון רציתי להגיד לך תודה ענקית על האפשרות לשאול שאלות. נהנת גם לראות את השאלות וההתשובת של נשים אחרות ונעזרת בהם. לשאלה שלי:- אני כעת בשבוע 11 (אחרי 2הפלות 1 שבוע 6 ו2 שבוע 12+) ואני מרגישה כאבים בגב התחתון בעיקר מרגישה את הכאב חד כשאני קמה מישיבה או שכיבה ואני ממש לחוצה. אשמח לשמוע אם יש לי ממה לחשוש ?אם יש סיבה לתופעה הזאת ?ומה אלי לעשות תודה רבה

זה מאןד נפוץ. בדרכ מרגיש כמו כאבי מחזור. אבל טבעי שתהיי יותר בלחץ אחרי הפלות. גשי לבדוק דופק ובאוצה הזדמנות לראות שאין ציסטה או משהו אחר שגורם לכאבים. מניחה שזה ירגיע אותך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה