Paap-a נמוך בשקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/05/2021 | 11:15 | מאת: נטע

שלום רב, אני בקרוב בת 36. שבוע 13 להריון ראשון (iui מזרע תורם). בשבוע 11+5 בצעתי שקיפות עורפית והתוצאה היתה 0.7 מ"מ (סיכון מחושב עם הגיל 1:1820). השבוע הגיעו תוצאות בדיקת הדם של השקיפות וחשכו עיני. סיכון של 1:170 לתסמונת דאון. Paapa - יצא 0.19. Hcgb יצא 1.93. מה המשמעות של paapa נמוך? אציין כי טרם קבלת התוצאות ביצעתי בדיקת NIPT ואני ממתינה לתשובות. אודה לעזרתך

המשמעות של PPAPA בפני עצמו היא בעיקר בניבוי רעלת ואני מניחה שתקבלי אספירין בקרוב. עשית NIPT ואם זה תקין תוכלי להיות יותר שקטה אם כי אני מזכירה לך שגם NIPT היא בדיקת סקר. הבדיקה המומלצת במצבך היא דיקור מי שפיר אבחנתי. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה