כמה שאלות לרופא שבוע 12+5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/04/2021 | 19:47 | מאת: גלי

1. הייתי ביום שלישי במרפאת אחיות בשביל נוזלים והאחות שכנעה אותי להתחסן לקורונה. השתכנעתי ולקחתי חיסון בשבוע 12. האם עלולות להיות השפעות לא טובות על העובר 2. אני בדרך כלל עם היפראמזיס. זהו הריון חמישי ואני מרגישה די טוב (התחלתי לקחת דיקלקטין מייד עם הכניסה להריון וגם זופרן) חוץ מהקאה שתיים ביום וקצת בחילות. בשבוע 10 ראו עובר עם דופק. האם יש לחרדות שלי בסיס? פעם בכמה זמן ללכת לבדיקת US? (אני אחרי שתי הפלות טרימסטר ראשון) 3. אחת ולתמיד- אם אני בשבוע 12+5 זה אומר שבוע 12 או 13? תודה מראש!

1. לא ידוע על השפעות רעות על העובר 2. אין סיבה לחשוש אם אין בחילות זה ממש בסדר 3. זה אומר שסיימת 12 שובעות ואת 5 ימים בתוך השבוע ה 13 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה