כניסה להריון/ קורונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/04/2021 | 08:01 | מאת: מיכל

שלום דר'. אני נמצאת בשבוע 7 להריון, ובחישוב של זמן הכניסה להריון נמצא שגם אני וגם בעלי היינו חולי קורונה סביב אותם ימים פחות או יותר שבו נכנסתי להריון. רציתי לדעת האם לסיטואציה הזאת יכולות להיות השלכות שליליות חלילה? (קראתי אתמול בעיתון שפרופ' אורביטו שהתייחס לנושא, אבל רק בהקשר של הפרייה. אורביטו אמר שעדיף לאפשר ייצור וביציות של נחשפו לוירוס) אודה על תשובתך. תודה.

כרגע איו נתונים שמעידים שיש סיכון יתר למומיםלעוברים שהופרו בזמן הקורונה. הנתונים שציינת אכן פורסמו על איכות עוברים בהרפיה, אבל אלו נתונים ראושניים ואין כרגע המלצות עולמיות בנושא.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה