לידה רגילה לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/04/2021 | 09:16 | מאת: מירב

שלום... שמי מירב בת 34 הריון שישי תאומים 4 לידות ראשונות ילדתי רגיל לידה 5 לפני 3 שנים עקב עכוז והיפוך שלא הצליח נאלצתי לעשות ניתוח קיסרי כעת אני בהריון תאומים לא זהים שבוע 21 מעוניינת ללדת רגיל לידה רגילה אני רוצה לדעת אם זה מתאפשר בבית חולים שלכם ומה התהליך שאני צריכה לעבור? תודה מראש

תאומים לאחר קיסרי זו הורית נגד יחיסת ללידה נרתיקתי מה שאומר שיש בתי חולים המפאשרים ואחרים שלא. בהלל יפה ההמלצה היא לניתוח. יש בתי חולים שמאפשרים לידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה