דימום בשבועות 15-17 (כרגע נרגעה משמעותית)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2021 | 18:28 | מאת: אורלי

אחרי דימום שהאט , ניכר כי השילייה מתקנת את עצמה תוך רגיעה בדימום. הרופאה הפנתה למען הסר ספק למומחה הריון בסיכון, לודא שלא מתפספס כלום. האם זה מטריד? מדוע יכול להיות הדימום?

הדימום יכול לנבוע מהיפרדות שליה וצריך לבצע מעקב גדילה ולוודא שלא חוזר כי אז יש סיכון ללידה מוקדמת.

15/04/2021 | 22:00 | מאת: אורלי

כרגע יש כבר שבועיים דימום, כאשר בימים האחרונים הוא הלך ונחלש אבל עדיין קיים. נראה ש שילייה מתחילה לתקן עצמה. פרט לדימום אין התכווצויות, כאבי בטן, חיוורון וכו׳. לאיזו תופעות כדי לשים לב?

רק לראות שלא מחמיר. את מעקב הגדילה עושים באולטרהסאונד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה