סקר ביוכימי טרימסטר שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2021 | 10:48 | מאת: אור

היי, בהריון ivf בארצות הברית (שבוע 17), אחרי בדיקת pgt-a טרם ההחזרה וMaterniT genome תקינים. הרופאה פה אומרת שאין צורך לעשות את הסקר הביוכימי (תבחין + חלבון). האם זה אכן בסדר?

מבחינת הסיכוןם לדאון - אכן אין צורך בארץ אנחנו נעזרים בפרמטרים אחרים של הבדיקה להרחבת מעקב או סקירות. אבל זה נכון שמבחינת ההנחיות אין הכרח.

15/04/2021 | 22:02 | מאת: אור

איזה סקירות לדוג׳? האם נפספס דברים אם לא נבצע את הסקר והתבחין או שהבדיקות שעשינו לפני הריון לעוברים ועד כה בהריון מכסות הכל?

סקירת מערכות באולטרהסאונד. עשית? תקינה?

21/04/2021 | 00:53 | מאת: אור

סקירת מערכות ראשונית היתה תקינה, בשישי הקרוב סקירת מערכות שניה. בהנחה וגם היא תקינה ניתן לוותר על התבחין?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה