שאלה לגבי כדור דופסטון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/04/2021 | 19:15 | מאת: חסויה

היי ד"ר מה שלומך? שאלתי היא כזו אני ובעלי משבוע שעבר חמישי שחשי שבת שכבנו ללא קונדום מנסה להקלט להריון 3 מחזור אחרון 12 למרץ הייתי אצל רופא נשים אמר לי לקחת כדור דוםסטון 3 פעמים ביטם האם להתחיל כבר מחר? אם אני בהיריון זה לא יפגע מציינת לא בוצעה בדיקת היריון

את יכולה להתחיל באופן עקרוני, אבל אני לא רואה סיבה ממה שתארת למה את צריכה אותו בכלל.

16/04/2021 | 20:00 | מאת: חסויה

היי, הרופא נשים נתן לי לקחת כדור דופסטון למשך 3 ימים הוסת לא הגיע 12 מרץ מחזור אחרון ואמר לאחר 10 ימים יש סיכוי שכבר נקלטתי? והרופא נשים אמר שיכול להיות שהשחלות יושנות אשמח על תשובתך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה