שבוע 17- לא מצליחה לעלות במשקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/04/2021 | 11:55 | מאת: ענת

היי, אני בשבוע 17, כבר מהשבועות המוקדמים סבלתי מבחילות והקאות (בעיקר בחילות) וחוסר תיאבון. אני אוכלת רק פחמימות- פיתות/עוגת שיש/גלידה וכו'. לפעמים מצליחה פיתה עם חביתה אבל לא באמת מצליחה לאכול לפי תפריט הגיוני (ועוד גם ככה עם סוכר גבוהה באופן תורשתי). לפני ההריון שקלתי 55, וכבר אחרי חודשיים ירדתי ל51.8. מאז אני לא מצליחה לעלות במשקל. אני לא אוכלת הרבה כי יש לי חוסר תיאבון או בחילה. האם זה מסוכן שעדיין לא עליתי במשקל כשאני כבר בשבוע 17? תודה, ענת

זה לא מסוכן, מניחה שבקרוב זה ישתפר. תויספי מולטיויטמין ותעקבי. אפשר גם לטפל נגד בחילות והקאות ואז תרגייש טוב יותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה