היתכנות של הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/04/2021 | 16:34 | מאת: הילה

שלום, בריאה וצעירה עם מחזורים סדירים, מנסה להרות 5 חודשים. החודש לראשונה זיהיתי הכתמות חומות כ 6 ימים לאחר ביוץ, שנמשכו כמה שעות. עוד החודש לא הורגש pms כלל, ולראשונה בחיי חוויתי איחור של כ3 ימים. הוסת הגיעה מלווה בדמם רב,ארוך וגושי. האם יתכן שהייתה הפריה והשרשה לא צלחה? אם כן, להתייחס לכך באופן כלשהו? להמשיך לנסות כרגיל? תודה

ייתכן ולא צריך לעשות עם זה דבר. הריונות כימיים הם דבר נפוץ, אם בכלל היה במקרה הזה, המשיכי לנסות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה