חיסון קורונה והשלכותיו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/04/2021 | 10:32 | מאת: אורי

היי, ראיתי שכבר דובר פה בכל מיני וריאציות על חיסון הקורונה. השאלה היא מהם תופעות הלוואי האפשריות לילדים שנולדים לאמא שהתחסנה במהלך ההריון? ישנם מחקרים שלא מרגיעים באשר לסכנות עבור הילדים בשנים הראשונות שלאחר הלידה. אשמח לקצת מידע בנושא בטרם אחליט אם להתחסן.

אין מידע על ילדים בשנים הראושנות לאחר החיסון מאחר וטרם עבר די זן לבדקו זאת על סמך נתונים בחיות והביולוגיה של החיסון לא צופים פגיעה כלשהי ביילדים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה