שלום רב שאלה בקשר לתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/02/2021 | 10:19 | מאת: רוני

היי אני לפני שבועיים גיליתי בבדיקת דם על הריון וגם חזרתי על הבדיקה לבקשת הרופאה והכל תקין. אתמול בערב ראיתי שהייתי לי ממש מעט דימום בהיר בניגוב ובאמצע הלילה שקמתי היה דימום אדום קל אבל רק בניגוב..בבוקר כשקמתי זה התחיל להיות בצבע חום ולהעלם..רציתי לדעת אם זה תקין לתחילת הריון?מחר יש לי תור לרופאת נשים שלי אך עדיין לחוצה

זה נפוץ מאוד אבל אי אפשר לדעת כי זה שבוע מאוד צעיר. המתיני לבדיקה. בהצלחה

27/02/2021 | 20:44 | מאת: רוני

הייתי אצל הרופאה יום למחרת היא עשתה לי אולטרסאנד אמרה שהכל תקין ראתה שק הריון שק חלמון ושחלות תקינות..אמרה שלפי הוסת אני אמורה להיות בשבוע 7 ולפי האולטרסאונד זה נראה שבוע 5 כי עדיין אין עובר..אמרתי לה שהיה לי ביוץ מאוחר ביום ה22 למחזור יכול להיות שזה קשור?

בוודאי. חכי שבוע לעוד בדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה