אולטרסאונד שבוע 5 פלוס חמש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/02/2021 | 13:45 | מאת: רלי

שלום רב, אני בהריון בשבוע 5 פלוס 5. הלכתי לבדיקת אולטרסאונד בעקבות כאבי בטן והפרשות חומות בשבוע האחרון. נצפה שק הריון בגודל תואם לשבוע 5 פלוס 5 ושק חלמון אך עדיין לא הודגם ניצן. כמו כן מעל לשק ההריון יש המטומה קטנה. האם תקין שבשבוע 5 פלוס 5 (כמעט 6) לא נצפה עובר כלל? הייתי עם מקלוני ביוץ בחודש הזה ופלוס מינוס יום זה השבוע והיום המדוייקים. מודאגת מאוד, תודה רבה! רלי

24/02/2021 | 12:30 | מאת: רלי

מוסיפה שבטא לפני 8 ימים הייתה 800 והיום הבטא היתה 9100. לא בדיוק הכפילה את עצמה (הייתה אמורה להיות בסביבות 12800).. האם זה תקין?

הבטא נשמעת בסדר וגם ממצאי האולטרה סאונד. זה מאוד צעיר.חכי שובעיים וגשילבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה