מוקד אקוגני חדר לב שמאל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/02/2021 | 08:42 | מאת: יעל

שלום רב אני בשבוע 14+4 לפי גודל העובר 15+4 אתמול הייתי בסקירת מוקדמת הכל תקין מלבד מוקד אקוגני שנמצא בחדר שמאל של לב העובר מעבר לזה כל הבדיקות תקינה שקיפות עורפית תקינה חלבון עוברי טרם בוצע אני בחרדות נוראיות! יש סיבה לחשש? עושה במילא מי שפיר אני בת 35 ו3 חודשים אפשר עזרה /עצה ?

מוקד אוקגני הוא סימן רך שמעלה מעט את ההסתברות לתסמונת דאון. אין לו קשר לתפקוד הלבבי. אם את ממילא לקראת מי שפיר אז הכל טוב. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה