הריון שבוע 5 חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/02/2021 | 20:52 | מאת: מירי

שלום רב, אני בהריון בשבוע 5 פלוס 2. עוד לא הלכתי לבדיקת רופא ויש לי תור בשבוע 7. עברתי לידה שקטה וגרידה לפני 3 חודשים. מאתמול יש לי לפעמים הפרשות חומות בהירות בתחתונית ובניגוב (לא הרבה אבל יש). האם צריך להדאיג וללכת לרופא נשים בדחיפות? האם יכול להיות קשור לגרידה שעברתי ולהתרוקנות הרחם משאריות דם (בבדיקת רופא אחרי הגרידה הרחם היה נקי)? תודה רבה על המענה!

20/02/2021 | 20:59 | מאת: מירי

גם אחרי קיום יחסים הופיעו כתמים חומים בהירים (מיד אחרי ובנוסף עוד יומיים אחרי ולכן הפסקנו כרגע) ואחרי הליכה של שעה גם הופיע כתם בתחתונית בהיר יותר ונראה יותר אדום (למרות שהוא לא בצבע אדום כמו דם אלא יותר חום). יש לי כאבי בטן חלשים מזה כשבוע, כמו מיחושים. מתייעצת כדי לדעת אם ללכת לרופא בדחיפות. כמו כן לפני 5 ימים היתה בטא של 900. בדקתי רק פעם אחת. תודה רבה!!

20/02/2021 | 22:58 | מאת: שיר

עדיף לא לקיים יחסים ולא לעשות ספורט ולא להתאמץ לפחות עד שאת מגיעה לרופא לבדיקה !

זה קורה הרבה. בלי קשר למידת המאמץ שתעשי. לא נשמע שיש בעיה דחופה. המתיני לתור שלך בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה