שאלות...............

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/02/2021 | 16:14 | מאת: שיר

יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכל לענות לי.. אני 5 וחצי חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי ואתמול גיליתי שנכנסתי להריון.. אני יודעת שזה מוקדם.. האם זה מעמיד אותי עכשיו להיות בהריון בסיכון? מה צריך לעשות מעבר לבדיקות הרגילות? במידה ואני יילד שוב בקיסרי זה פחות מסוכן מלידה רגילה? תודה רבה.

מזל טוב זה מעמיד אותך בסיכון מעט מוגבר לקרע של הרחם בלידה. עם זאת אין צורך בבדיקות נוספות כרגע למעט שלילת נעיצות שליה. . לקראת הלידה יעירוכ את מצבך . ניתן ללדת רגיל כתלות ברקע שלך כמובן. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה