הריון לאחר הפלה.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2021 | 07:07 | מאת: מירי

..מספר שאלות: 1. לצערי השבוע עברתיהפלה אחרי שלא ראו דופק בעובר ב2 אולטרסאונד (לא היה דופק בכלל), סליחה על התיאור אבל יצא לי ממש גוש גדול (גןדל של כדור פינק פונג) האם זה לגיטמי? חייבת למיין שאחרי זה עברו לי כל הכאבי בטן והגב 2. נכנסתי להריון לאחר מעקב זקיקים (על המעקב הראשון) האם יש סיכוי שאקלט שוב מהר? האם זה מעיד שנקלטתי יחסית מהר בפעם הקודמת יכול להעיד על ההמשך ומגדיל לי את הסיכויים שוב במעקב הזקיקים? (כמובן רק ברגע שאוכל לנסות שוב והתאושש מההפלה) תודה מראש, מירי

הי מירי. צר לי לשמוע. גודל הגוד סביר כי הוא מלווה בקרישי דם. אין לדעת כמה זמן ייקח להיקלט. זה לא אחיד. מקווה שיילך בקלות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה