בדיקת בטא 4 ימים לפני מועד הוסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/02/2021 | 19:12 | מאת: S

היי עשיתי בדיקת הריון ביתי 7 ימים לפני מועד הוספתי ויצא לי פס נוסף בהיר מאוד. 4 ימים לפני מועד הוסת עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 33. (יש לציין שאני 3 חודשים אחרי לידה). מה זה אומר ? האם מדובר בהריון כימי או לא תקין ? אשמח לעזרה.

נשמע כמו הריון. חכי שבוע וחיזרי על זה. בהצלחה

15/02/2021 | 18:24 | מאת: שאלה נוספת

היי 4 ימים אחרי הבטא עלתה ל 70. פניתי לרופא נשים שמטפל בי והוא טוען שזה לא אומר כלום ולא מעיד על הריון לא תקין. שלפי הביוץ הבטא מתאימה לשבוע 4 בו אני נמצאת וביקש שאעשה בדיקה חוזרת בעוד שבוע (שני הבא). האם זה תקין ? או מעיד על הריון חוץ ריחמי אן כימי חלילה? אשמח לתשובה. תודה.

17/02/2021 | 13:10 | מאת: S

היי שואלת שוב קצת בלחץ מהעניין הזה.אשמח לתשובה 🙏🏻

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה