שבוע 6 נצפה שק הריון ושק חלמון ללא קוטוב עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/02/2021 | 11:34 | מאת: אורין

הי לפי הוסת האחרונה אני בשבוע 6+1 אבל לפי מקלוני ביוץ אני יודעת שהביוץ היה ביום ה 17 למחזור . באולטרסאונד ראו שק הריון ושק חלמון אך ללא קוטב עוברי . הרופאה ביקשה לחזור בעוד שבוע יכול להיות שבבדיקה הבאה כבר יראו עובר ודופק ? 3 ימי טעות בחישוב גיל ההריון משמעותים? או שאפשר כבר להספיד , ובעצם הרופאה ביקשה שאגיע עוד שבוע כדי להיות בטוחה

3 ימים בשבוע כזה צעיר זה משמעותי. מקלוני הביוץ זה לא מדע מדויק. חכי ל US נוסף בהצלחה!

15/02/2021 | 00:02 | מאת: אורין

הי רוצה לעדכן למען בנות אחרות שמחפשות מיקרים בנושא. לאחר שבוע חזרת לבדיקה נוספת ונצפה דופק וכמובן קוטב עוברי. אכן יש סטיה של שלושה ימים .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה