באיזה שלב מומלץ לקחת אפידורל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/02/2021 | 00:01 | מאת: דנה

שלום רב, אני בהריון ראשון, שבוע 39. מאחר ומשך הזמן בו ניתן להשאר תחת אפידורל מוגבל (שני מזרקים) ובמידה ועוברים את התחום המותר ועדין לא יולדים, אוכל למצוא עצמי יולדת ללא אלחוש אפידורלי, מבקשת לדעת מהו שלב הפתיחה המוקדם ביותר בו רצוי לקבל אפידורל כדי מצד אחד להימנע מכאבי הצירים החזקים ומצד שני למנוע מצב שעד להגעתי ללידה ההשפעה תפוג.כמו כן מבקשת לדעת האם אפידורל מעכב לידה.

הזמן אינו מוגבל. מותר לקחת כמהמזרקים שתצטרכי. ככלל כדאי לקחת כשכואב...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה