צרבות בהריון מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/01/2021 | 15:37 | מאת: בוקי

מה אפשר לעשות בשביל למנוע/להקל על צרבות בהריון שבוע 21? תודה רבה

19/01/2021 | 17:16 | מאת: שיר

להמעיט במאכלים מטוגנים\ שומניים במיוחד להמעיט במאכלים המכילים עגבניות\ רסק עגבניות\ חצילים\ פלפלים לא לשתות ביחד עם האוכל- עד רבע שעה לפני, החל מחצי שעה אחרי חוץ מזה יש תרופות מצויינות שמותרות בהריון למשל אומפרדקס. תבקשי מהרופא מרשם וכמובן תצייני שאת בהריון! תרגישי טוב...

מסכימה. מבחינת תרופות אפשר גם טאמס. זנטק או אומפרדקס. העיקר לא לסבול.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה