פעילות בלוטת תריס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/01/2021 | 13:33 | מאת: עדן

שלום, אני בהריון בשבוע 8 , לפני שנכנסתי להריון הייתי יציבה עם ערך TSH של 1.12 ולוקחת מינון של 800מקג בשבוע, היום בדקתי ויצא לי TSH של מעל 8 ( ה T4 יצא 12.2 שזה בתחום הנכון) , אני מפחדת שאולי זה מסוכן לעובר. האם זה סכנה מיידית? יש לי פגישה אצל רופא אנדו בעוד שבועיים וקשה להשיג את הרופא הזה. מה אני צריכה לעשות בבקשה עזרה.

מאחר והתפקוד הפריפרי תקין זה לא מסוכן אבל מצריך העלאת המינון כבר כעת. אל תחכי שבועיים. גשי לרופא משפחה ותעלי במינוו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה