בטא לאחר הריון......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/11/2020 | 18:03 | מאת: תהילה

שלום..אני 3 חודשים לאחר הריון.. ולפני שבוע באולטרסאונד נצפה גופיף צהוב ועוהי רירית של 22 ועד היום המחזור לא הגיע.. הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת הריון.. ויצא 8.5 האם יש סיכוי? מכיוון מאז הלידה לא היה מחזור ולא יודעת מתי היה הביוץ.. אולי בדקתי מוקדם מידי? כמה זמן משרואים את הגופיץ הצהוב כדאי לעכשות בדיקה? יש לציין שאני לא מניקה ולפני חודש יצא לי ערך של 1.5 ועכשיו 8.5.

זה עדיין שלילי אבל קשה לדעת מתי נבדקת אם לא תקבלי בשבועיים הבאים חיזרי על זה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה