האם זה היריון צעיר? אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/11/2020 | 13:05 | מאת: מוריה

אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון, לפני חודשיים הפסקתי גלולות והתחלנו לנסות החודש ממש. לפי הספירה שלי המחזור שלי די מדויק גם לפני הגלולות, כל בערך 28 ימים, והביוץ היה בערך ב5,6.11. בשבוע של הביוץ שכבנו יום כן יום לא. בערך שבוע כבר יש לי המון הפרשות לבנות, כאבי בטן וקצת בחילות אבל לא משהו נוראי. עשיתי היום בבוקר, 14 ימים אחרי הביוץ, בדיקה כי לפי מה שחישבתי אני אמורה לקבל מחזור היום והוא טרם הגיע, אבל יש כאבי מחזור. וכמובן הפרשות. זה התוצאה שהבדיקה מראה לי, יש לציין שאני רואה את זה בתאורה מסויימת וזה מאוד מאוד חלש. האם זה היריון צעיר? בכל מקרה אלך ביום ראשון בבוקר לבדיקת דם. תודה רבה על העזרה.

21/11/2020 | 13:07 | מאת: מוריה

.

אני לא מצליחה לראות תמונות מצורפות. מניחה שכבר יש תוצאת בדיקת דם בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה