בדיקת הריון ביתית חיובית ואחרי יום ביצעתי עוד שתי בדיקות שיצאו שליליו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/11/2020 | 10:59 | מאת: נעמה

שלום , אתמול ביצעתי בדיקת הריון לא דיגטילת והראה שאני כן בהריון והפס היה די חזק (כ4 ימים לפני האיחור במחזור) היום ביצעתי עוד שתי בדיקות ,אחת מהן דיגטלית שמראה את שבועות ההריון ויצאו שניהם שליליות .. אני לא יודעת מה זה אומר ? האם הייתה הפלה טבעית? האם הבדיקת החיובית כוזבת ? אני מצרפת את תמונה הבדיקה החיובית אולי אני לא קוראת אותה טוב ..

אני לא רואה את התמונה אבל מציעה שתעשי בדיקת דם. זה יורת מדויק.

14/11/2020 | 13:53 | מאת: נעמה

אני אשמח שתראי שוב פעם את התמונה אולי עכשיו הקובץ יועלה

14/11/2020 | 13:57 | מאת: נעמה

הנה התמונה

אני לא רואה קובץמצורף. אני צריכה לשאול את התמיכה של האתר...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה