לחוצה אחרי אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/11/2020 | 20:29 | מאת: Stressed

שלום, הייתי היום באולטרסאונד שבוע 10+4. הצליחו כבר לעשות שקיפות (תקינה) אבל - הרופאה ממש הלחיצה אותי, אמרה שהודגם מעט נוזל פלאורלי וכן שהודגמה הרניאציה לחבל הטבור. היא מיד התקשרה לחברה גנטיקאית ואמרה לי לנסות להקדים את הסקירות מערכות לשלב הכי מוקדם שאפשר. מה הממצאים האלה אומרים? האם ניתן להמשיך הריון? האם בשבוע כזה יש סיכוי שזה ישתנה?

הרניאציה לש חבל הטבור יכולהלהיותפיזיולוגית בשבועת האלה (אם אני מבינה למה היא התכוונה) לגבי הנוזל הפלאורלי - צירך לעקוב ולראות. אף אחד מהם אינו סיבה משכנעת שלא להמשיך בהריון עד השלמת המעקב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה