חצוצרות לאחר לידה.בדיקת חצוצרה שמאל.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/09/2020 | 17:18 | מאת: אנה

שלום רב דוקטור, בת 43,ילדי לפני חודש את בתי. ילדה מס 3 וכולם בקיסרי. לבקשתי,נקשרו החצוצרות והגיעה תוצאת מעבדה של החצוצרה השמאלי. ראה קובץ. מה זה אומר? תודה מראש על התשובה.

22/09/2020 | 17:26 | מאת: אנה

לא רואה כקובץ את מה שצילמתי לכן אפרט ברשותך: מס דגימה:b20-07249/1 histopathology assesment. מסומנת חצוצרה שמאלית. -LT. קטע ריקמה בלתי סדירה,אפורה עם אזורים חומים,1.5 ×2 ס"מ.ובעובי עד 1 סמ. בחתכים נראה מבנה גלילי בקוטר 0.6 סמ.. תאור מקרוסקופי ואבחנה-קטע של החצוצרה,מסביב תגובה דצידואלית. תודה שוב,אנה.

כשעושים קשירת חצוצרות תמיד שולחים קטע קטן מהחצוצרה כדילוודא שמה שקשרנו הוא אכן חצוצרה. ואכן זו חצוצרה. או במילים אחרות - הקשירה תעבוד ואת מוגנת . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה