הדבקות מילדה שחוסנה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2007 | 14:46 | מאת: שרית

אני נמצאת בשבוע 6, ביום ראשון האחרון חיסנתי את ילדתי 3.5, נגד אבעבועות רוח, (אחרי התייעצות עם המכון הטרטלוגי) יום למחרת הופיעה אצלה על הכתפיים פריחה אדמדמה ללא שלפוחיות האופיניות למחלה. שאלותי הן: האם אפשר להדבק במחלה מילדה שחוסנה בוירוס מוחלש? אני לא מחוסנת ומסתבר שאל אף גילי המופלג 39 לא חליתי במחלה האם הפריחה היא מחלה או תגובה לחיסון בלבד? תודה.

שלום שרית אפשרות ההדבקה שלך נמוכה מאד, עליך להיוועץ עם רופא הילדים , כדי שיחליט מה מידת חומרת המחלה שהילדה פיתחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה