הריון ברחם דו קרני או בעל מחצה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/07/2020 | 03:12 | מאת: גלי 26

אני בהריון בשבוע 12 עברתי שקיפות עורפית תקינה הרופא הבחין שיש לי רחם דו קרני/ או בעל מחצה אמר שלא ניתן לדעת בדיוק ואפשר לבדוק רק לאחר ההריון בבדיקה. הכל תקין וגם בבדיקות ב״ה אבל רציתי לשאול מה הסיכונים ברחם כזה בהריון האם יש סיכונים להפלות וכו׳ ? מאוד מטריד אותי הנושא אשמח לשמוע יותר תודה

19/07/2020 | 19:59 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

גלי שלום, מדובר בנושא מורכב. ממליצה לפנות לרופא/ת הנשים המטפל/ת לקבלת מידע יותר מפורט על המצב והסיבוכים האפשריים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה