בטא לא עלה אבל לא הוכפל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/06/2020 | 08:45 | מאת: מירי

מחזור אחרון 20.3.20 בתאריך 19.5.20 בטא 88,000. בוצע בדיקת אולטראסאונד וגינלית ראו שק הריון ושק חלמון בתאריך 27.5.20 בוצע שוב בדיקת דם בטא 145000. מה זה אומר? אני לחוצה. האם זה תקין?

07/06/2020 | 22:00 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

במצב המתואר הדרך הנכונה לעקוב אחר תקינותו של ההריון הינה במעקב סונר. רמות הבטא בשלב זה מגיעות למעין פלאטו ופחות מסייעות באבחון תקינות ההריון בערכים שציינת. מומלץ לבצע בדיקת סונר חוזרת כשבועיים לאחר הבדיקה הראשונית. במידה והודגם שק הריון עם שק חלמון בבדיקה הראשונית ובמידה וההריון התפתח תקין צפויים להדגים לאחר שבועיים עובר עם דופק. שיהיו בשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה