תחושת מתיחה בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/05/2020 | 13:07 | מאת: עדי

שבוע 18+4 מזה מס׳ ימים תחושת מתיחה קלה בבטן המאוד תחתונה (רחם?) באופן דיי קבוע ומידי פעם, בתנוחות מסוימות כואב יותר. תחושת מתיחה מסוימת גם בפנים הירך, לכיוון המפשעה בתנועות פישוק רגליים בעיקר. ללא סימפטומים מיוחדים נוספים ועד כה הריון תקין. מדאיג?

14/06/2020 | 17:13 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

עדי שלום, סבירות גבוהה לאור הופעת התסמינים אותם את מתארת בתנוחות מסוימות בלבד שלא מדובר בתופעה מדאיגה. אולם לא ניתן לבצע הערכה של מצבך דרך האתר ומומלץ לפנות רופא/ת נשים המטפל/ת לצורך בדיקה רפואית מתאימה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה