שאלה על שקילה במשקל בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/05/2020 | 17:25 | מאת: דניאל

היי אני בשבוע 18 יש לי שאלה נשקלתי פעמיים במשקל דיאגנוזי כזה שבודק מסת שומן וכו ..רק לאחר מכן ראיתי שאסור להשתמש בו בזמן הריון מאחר וזה עובד על זרם חשמלי וגלי רדיו האם משימוש של פעמיים גרמתי איזשהו נזק ?? דיי נלחצתי מזה

31/05/2020 | 10:28 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

מאחר והשימוש אינו מומלץ בהריון כדאי להמנע ממנו . חיפשתי מידע לגבי המכשיר והשפעתו בהריון - ולא מצאתי ניתן להתיעץ עם מרכזים טרטולוגיים שנותנים בדרך כלל מידע לגבי תרופות . יש במשרד הבריאות , אסף הרופא , רמבם ושיבא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה