עישון חד פעמי של מרחיאונה לפני החזרה בעוד שבועיים, האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/05/2020 | 17:34 | מאת: אורטל

עישנתי ג׳וינט מריחואנה חד פעמי ויש לי החזרת מוקפא עוד שבועיים. אני מפחדת שעלול לפגוע בסיכויי הקליטה או חס וחלילה לפגוע בעובר הזעיר איכשהו. האם ייתכן בגלל עישון חד פעמי נזקים כלשהם וכדאי לחכות עם הטיפול בגלל זה? האם כדאי להמתין פרק זמן נוסף משבועיים כדי שהגוף "יתנקה?" האם אפשר לעשות את הטיפול כרגיל?? אשמח ממש לדעתכם המקצועית והרפואית, חוששת ...

31/05/2020 | 09:53 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

עישון מריחואנה מעלה סיכון להפלות , ופוגע בפריון מומלץ להפסיק עישון מכל סוג שהוא ןלהתיעץ עם רופא הפריון לגבי תזמון הטיפולים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה