דוקסילין בזמן ניסיון כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/05/2020 | 15:48 | מאת: מורן

היום אני ביום האחרון לווסת ואנו רוצים לנסות להכנס להריון אחרי 2 הפלותץ בשל חיידק מיקופלסמה פנאומוניה קיבלי 100 מ"ג דוקסילים פעמיים ביום לחמישה ימים - האם זה ישפיע על העובר (במידה ויצליח ) או שזה בטוח? תודה רבה

09/05/2020 | 11:13 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

בעיקרון דוקסילין לא מומלץ בהריון, אך קיימים מחקרים עדכניים המעידים כי ההשפעה שלו שונה משאר הטטרציקלינים, ומשפיע פחות על השיניים והעצמות . מציעה , ליתר ביטחון , להמתין עם הנסיון להרות לחודש הבא .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה