בדיקת היריון שלילית, אין מחזור, היריון ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/05/2020 | 11:18 | מאת: נעמי

שלום, אני בת 29. בחודש מרץ - לראשונה התחלתי טיפולי פוריות, לא נקלטתי. קיבלתי מחזור (היה דימום מאוד קשה ביחס לקודמים). בחודש אפריל - קיבלתי מחזור רגיל, בתאריך הצפוי. קיימנו יחסי מין סביב ימי הביוץ. בסוף חודש אפריל - הייתי אמורה לקבל מחזור ב 24/04 , ולא קיבלתי. בחודש מאי - 01/05 עדיין אין מחזור. חשבתי אולי נקלטתי , למרות שאין סימפטומים , אז עשיתי בדיקת היריון ביתית על הבוקר, התוצאה שלילית (לא בהיריון) ועדיין המחזור לא מגיע. מה הסיבה ? יכול להיות שאני כן בהיריון למרות שהבדיקה יצאה שלילית ? מדובר בתופעת לוואי של טיפול פוריות ? האם יש טעם לעשות עוד בדיקה שבוע הבא ? אף פעם לא קרה לי שלא היה בכלל מחזור ולא מראה שהוא עומד להגיע. וגם אין שום סימפטומים להיריון או למחזור שעומד להגיע. האם לקבוע טור לבדיקת דם לשלול היריון ? לקבוע לרופא נשים או לרופא פוריות ? תודה.

09/05/2020 | 10:32 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

אפשר לבצע עוד בדיקה לשלילת הריון - ביתית או בדם יתכן גם שהווסת לא סדיר . כדאי לפנות לרופא נשים או פריון להמשך הכוונה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה