פרוגרסטרון יורד בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/02/2020 | 15:37 | מאת: לורה

שלום, אני אחרי 2 הפלות ב5 חודשים. בת 33, יש לי ילד שנולד בהריון טבעי ותקין. כעת בהיריון חודש וקצת אחרי הפלה. 14 יום אחרי הביוץ, בדיקה ראשונה של בטא יצאה 146 ופרוגרסטרון 23. בבדיקה שניה אחרי יומיים בטא 446 ןפרוגרסטרון 21 . 1.האם זה מעיד על משהו לא תקין? 2.כמה פרוגרסטרון אמור להיות בתחילת הריון? 3. מה כדאי לעשות? תודה לורי

ערכי הפרוגסטרון מאוד רחבים ולכן אין קשה לנבא תקינות עפי זה. אין צורך לעשות כלום

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה